Ετικέτες

Σελίδες

menou

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Rewiew: Ανάσα δροσιάς με φρουτένια αφρόλουτρα



  Καλησπέρα Αγαπημένες μου, 


Καλωσορίσατε σε άλλο ένα post αυτού του Blog!! 


Το καλοκαίρι το καθημερινό ντουζ αποτελεί μια εύκολη και δροσερή λύση για να αντιμετωπίσουμε τον καύσωνα. Προσωπικά επιλέγω αφροντούζ με καλοκαιρινά φρουτένια αρώματα γιατί πολύ απλά με χαλαρώνουν και αγαπώ αυτές τις μυρωδιές. 


Τα shower gel που έχω επιλέξει, είναι της εταιρείας Fruttini και μπορείτε να τα βρείτε και αυτά αλλά και πολλά άλλα και να τα παραγγείλετε στο site: https://www.abbeauty.com

Μην ξεχάσεις να κάνεις like στην σελίδα A beauty εδώ, ώστε να ενημερώνεσαι για νέα προϊόντα, άρθρα αλλά και διαγωνισμούς.




Όπως βλέπετε οι συσκευασίες είναι το λιγότερο ερωτεύσιμες θα έλεγα. Τα αφροντούζ είναι δερματολογικά ελεγμένα και vegan. Περιέχονται σε πλαστικά διάφανα μπουκάλια των 200ml και είναι σε μορφή gel.






























Το πρώτο άρωμα που επέλεξα ονομάζεται '' My Easygoing is Watermelon '' , με άρωμα καρπουζιού δηλαδή, δροσερό και ιδανικό για να ξεκινήσεις την μέρα σου. Και αυτό αλλά και τα υπόλοιπα που θα σου προτείνω αφήνουν το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και ελαφρά αρωματισμένο.

Θα το βρεις εδώ





























Το δεύτερο αφροντούζ που προστέθηκε στην καλοκαιρινή μου συλλογή, είναι το '' My Daydream is Strawberry '' με άρωμα φράουλα. Πρόκειται για ένα γλυκό καλοκαιρινό άρωμα που μυρίζει εντελώς φράουλα!! Το λατρεύω!!

Θα το βρεις εδώ




Και αν θέλεις να φύγεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές και δεν θέλεις να κουβαλάς μεγάλες συσκευασίες, σου έχω τη λύση!! Τα αγαπημένα σου αφροντούζ και σε travel size των 30ml για να τα κουβαλάς παντού μαζί σου!!

Τα αρώματα που βλέπετε στην φωτογραφία είναι:

  • My Craziness is Mango άκρως φρουτένιο, θα το αγαπήσεις
  • My Red Carpet is Cherry αν σου αρέσουν τα πιο γλυκά αρώματα
  • My Magic is Passion Fruit αν σου αρέσουν τα πιο σαγηνευτικά αρώματα 

Ελπίζω να σου άρεσαν οι προτάσεις μου.  Εσένα ποια είναι τα αγαπημένα σου αρώματα;



Μέχρι το επόμενο post φιλάκιααα!!





Stay social with me!!

facebook page: https://goo.gl/ByiDI1


Instagram: aggeliki_agrafioti


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου