Ετικέτες

Σελίδες

menou

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016



   Wet n Wild Greece rewiew

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!

   Διανύουμε τον τελευταίο και πιο αγαπημένο μήνα του έτους, αφού παντού επικρατεί γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Ο κόσμος ξεχνάει για λίγο τα προβλήματα και ξεχύνεται σε πλατείες για να απολαύσει τις άφθονες εορταστικές εκδηλώσεις.

Πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχουν τα παιδιά και μετέπειτα οι γυναίκες, που με την λάμψη των ημερών επιθυμούν και λίγο περισσότερη λάμψη και χαριτωμενιά στο μακιγιάζ τους. Το εορταστικό μακιγιάζ έχει την τιμητική του. Κόκκινο, μαύρο, χρυσό και glitter, συνθέτουν την παλέτα του γιορτινού μακιγιάζ, προσδίδοντας μια μαγική και συνάμα αστραφτερή και ερωτεύσιμη νότα στον γυναικείο πληθυσμό. 


Η Wet n Wild Greece παίζει πάντα το χαρτί της αποπλάνησης υπενθυμίζοντας μας να τολμήσουμε και αυτές τις γιορτές. Eπιλέξτε τα προιόντα μέσα από μια μεγάλη γκάμα και χαμηλές τιμές εδώ

Tα προιόντα που θα σας παρουσιάσω είναι αυτά: 


1) Mega Slicks Lip Balm Stain 

 H απόχρωση που βλέπεται είναι η Red-dy-or-Not. Ένα κόκκινο ούτε πολύ ανοιχτό αλλά ούτε και πολύ σκούρο. Θεωρώ πως είναι η ιδανική απόχρωση τόσο για μελαχρινές, όσο και για ξανθιές κοπέλες. Ανέκαθεν το κόκκινο χρώμα ήταν εντυπωσιακό και αλλά και σέξι για αυτό παραμένει διαχρονικό αλλά και τόσο απαραίτητο για όλες τις γυναίκες, ιδίως τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Είναι ενυδατικό, προστατεύοντας τα χείλη μας από τις παγωμένες θερμοκρασίες αυτής της περιόδου, ενώ παράλληλα διατηρεί την επιδερμίδα των χειλιών λεία, ελαστική και ενυδατωμένη. Έτσι τα χείλη σας θα είναι κατακόκκινα και έτοιμα για φίλημα!!

Κοστίζει μόλις 3.99 ευρώ και θα το βρείτε εδώ.  

2) Mega Last Nail Color - studio glitter & gold (Ε34843- limited edition)

Χρυσό και Glitter, ενώθηκαν στο νέο επαναστατικό βερνίκι της Wet n Wild για να προσδώσουν λάμψη και λίγη μαγεία τόσο στην βραδιά του ρεβεγιόν, αλλά και όλες τις υπόλοιπες γιορτινές μέρες. Με εύκαμπτο βουρτσάκι για να απλώνεται εύκολα και με ελαφριά σύνθεση που διαρκεί ως και 2 βδομάδες, αυτό το βερνίκι σίγουρα θα το λατρέψεις.

Προσωπικά το βάζω πάνω από ένα σκούρο χρώμα (π.χ μαύρο) για να δώσω ένταση και λάμψη. 

3) Wet n Wild - Color Icon Brow Shaper, Ε631

Είναι ένα διάφανο μολύβι από κερί, που βοηθά στον όμορφο σχηματισμό των φρυδιών, ενώ παράλληλα τους δίνει λάμψη και φυσικό αποτέλεσμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση, ώστε να απλώνονται καλύτερα τα προιόντα μακιγιάζ, αλλά και με μεγαλύτερη ένταση. Είναι αρκετά μαλακό, ενώ προσφέρει κράτημα που διαρκεί για ώρες.

Αν θέλεις τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια, πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσεις!! Κοστίζει 2.49 ευρώ και θα το βρεις εδώ.


4) Color Icon Brow Pencil




Ένα μολύβι φρυδιών με βουρτσάκι για να στρώνεται τα φρύδια, και με μύτη για να γεμίζεται τα κενά, δίνοντας πυκνότητα στα φρύδια σας. Είναι μαλακό και εύχρηστο και έχετε τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια στο λεπτό. 

Διάλεξε την απόχρωση που σου ταιριάζει με μόλις 2.49 ευρώ, εδώ

5) Wet n Wild- Coloricon Glitter Single


Αυτή η φόρμουλα λάμψης περιέχεται σε μορφή σκόνης σε αυτό το μικρό κουτάκι. Λίγη ποσότητα αρκεί για να δώσετε λάμψη στο μακιγιάζ σας. Μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας αφού η συσκευασία είναι μικρή και βολική. Προσέξτε να μην υπερβάλλεται γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι το αναμενόμενο.

Διατίθεται σε 7 αποχρώσεις όπως ασημί, χρυσή, κόκκινη κλπ. Αν είστε λίγο πιο τολμηρή, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κάπως έτσι:


Και σίγουρα θα κλέψετε τις εντυπώσεις στο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς!!

Στην παρακάτω φωτογραφία θα σας δείξω το μακιγιάζ που έκανα εγώ. Για πείτε μου σας αρέσει?




 Περιμένω τα σχόλια σας!! Βρείτε με στα εξής social media:



 Εύχομαι σε όλους καλή πρωτοχρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος!!! Μέχρι το επόμενο Post φιλάκια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου